TALLERS

Impartim cursos i tallers de Psicologia amb contingut eminentment pràctic a grups reduïts, adreçats a aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements i posar en pràctica eines de la Psicologia que afavoreixin el seu benestar emocional en els diversos contextos on desenvolupa la seva vida.

Els tallers es poden organitzar de manera flexible pel que fa a horari, temàtica o grups.

Alguns dels cursos que realitzem són:

  • Taller per a pares i mares

Per donar suport a les famílies en l’educació dels fills. Són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels vostres fills en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar.

  • Entrena el teu cervell! Taller d’Envelliment Actiu

Amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones grans organitzem els Tallers d’Envelliment Actiu per a gent de 60 o més anys.

  • Tallers d’habilitats socials i emocions

Connectar amb nosaltres mateixos i amb els altres, saber com ens sentim i pensem, afavoreix que assolim el nostre benestar personal i social. Les emocions estan sempre presents a la nostra vida. Els nens i nenes aprendran a millorar les seves relacions socials i personals i a resoldre conflictes de la vida quotidiana amb els altres nens mitjançant el joc i el teatre de rols en petits grups.

 

Comments are closed