L'Equip Logopeda i Psicòleg

Al centre de logopèdia i psicologia Encaix, cada professional constitueix una peça essencial que s’integra perfectament al nostre equip.

Tot l’equip logopeda amb qualitat humana és el punt de partida que, juntament amb l’experiència, la formació i la professionalitat dels membres del nostre equip, ens porta a aconseguir el nostre objectiu: facilitar una teràpia de qualitat i adaptada al que tu necessitis.

Sonia Rodríguez - Equip logopeda a ENCAIX LOGOPEDIA

Sonia Rodriguez

Mestra d’Educació Infantil, primària i logopeda
Directora del Centre Encaix

Adriana Palacios - ENCAIX LOGOPEDIA

Adriana Palacios

Educadora infantil i logopeda especialitzada en teràpia miofuncional

Lucia Llombart - Equip logopeda a ENCAIX LOGOPEDIA

Lucia Llombart

Psicòloga sanitària experta en Neuropsicologia i professora en Orientació educativa

Dina Rahwan

Psicòloga sanitària

Mireia Rosa Piquet

Grau en psicologia, menció en Anàlisi i Intervenció en Psicologia Social

Per què triar al nostre equip de logopedes i psicòlegs?

Formem un equip de logopedes i psicòlegs professionals amb una formació permanent. A més ens adaptem per complet a la tecnologia des del principi.

En Encaix Logopèdia partim d’una completa avaluació ajustada a les circumstàncies, en la qual es determina i determina la maduresa, capacitats o febleses del nen, des d’una perspectiva tant psicològica, logopèdica i neuropsicològica.

Brindem els corresponents tractaments de logopèdia infantils gràcies a les últimes novetats tecnològiques adquirides com a logopedes i psicòlegs. Igualment, ens dediquem a treballar algunes teràpies psicològiques per a adults, adolescents i infantils, sempre amb les últimes tendències.

En l’actualitat ja hem atès a més de molts pacients que han obtingut excel·lents resultats

A més en el nostre equip combinem les aptituds professionals i acadèmiques necessàries per a treballar els tres objectius: ajudar, facilitar i informar a tots els pacients. Tenim l’objectiu d’aconseguir que els tractaments de logopèdia que necessitin siguin els més adequats.

Per a qualsevol consulta, el millor és que et comuniquis amb nosaltres, t’atendrem amb molt de gust.

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?

Uneix-te al nostre equip, on no només trobaràs una feina, sinó una carrera que et desafia i t’impulsa a assolir noves fites. Forma part d’un equip dedicat a l’atenció infantil.