L'Equip Logopeda

Al Centre ENCAIX cadascuna de les professionals és una peça que encaixa formant part d’un equip multidisciplinar.

Tot l’equip logopeda amb qualitat humana és el punt de partida que, juntament amb l’experiència, la formació i la professionalitat dels membres del nostre equip, ens porta a aconseguir el nostre objectiu: facilitar una teràpia de qualitat i adaptada al que tu necessitis.

Sonia Rodríguez - Equip logopeda a ENCAIX LOGOPEDIA

Sonia Rodriguez

Mestra d’Educació Infantil, primària i logopeda
Directora del Centre Encaix

Adriana Palacios - Equip logopeda a ENCAIX LOGOPEDIA

Adriana Palacios

Educadora infantil i logopeda especialitzada en teràpia miofuncional

Carlota Stewart - Equip logopeda a ENCAIX LOGOPEDIA

Carlota Stewart

Psicòloga sanitària experta en Psicoteràpia d’adults i Infantojuvenil

Lucia Llombart - Equip logopeda a ENCAIX LOGOPEDIA

Lucia Llombart

Psicòloga sanitària experta en Neuropsicologia i professora en Orientació educativa

Per què triar al nostre equip de logopedes?

Formem un equip de logopedes i psicòlegs professionals amb una formació permanent. A més ens adaptem per complet a la tecnologia des del principi.

Brindem els corresponents tractaments de logopèdia infantils gràcies a les últimes novetats tecnològiques adquirides com a logopedes i psicòlegs. Igualment, ens dediquem a millorar els tractaments de logopèdia en adults amb les últimes tendències del sector.

En l’actualitat ja hem atès a més de molts pacients que han obtingut excel·lents resultats. Així mateix, en els moments de reclusió s’han realitzat sessions de logopèdia ONLINE dirigides a més de 10 famílies al llarg de tot aquest temps.

A més en el nostre equip combinem les aptituds professionals i acadèmiques necessàries per a treballar els tres objectius: ajudar, facilitar i informar a tots els pacients. Tenim l’objectiu d’aconseguir que els tractaments de logopèdia que necessitin siguin els més adequats.

Per a qualsevol consulta, el millor és que et comuniquis amb nosaltres, t’atendrem amb molt de gust.

Contacta'ns!

Información Básica sobre Protección de Datos. Responsable: Sonia Rodríguez Soto –Encaix Logopedia-. Finalidad: Prestación de servicios de Logopedia, Psicologia, Neuropsicología, etc., Gestión de usuarios, Comunicaciones comerciales relacionadas con nuestros servicios Legitimación Consentimiento expreso e interés legítimo. Destinatarios: No se ceden datos a terceros, salvo obligación legal. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos. Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en las cláusulas anexas que se encuentran en Política de Privacitat