Reeducació i Reforç Escolar

Reeducacions psicopedagògiques i reforç escolar

Les reeducacions psicopedagògiques consisteixen en la intervenció psico-educativa, personalitzada i individualitzada de les diferents dificultats que pugui presentar una persona en el context acadèmic. Especialment van dirigides a persones amb trastorns de l’aprenentatge o del neurodesenvolupament però també és recomanable per a:

· Aquells que portin molt temps desconnectats de l’escola i/o desmotivats.
· Persones a les quals els aspectes acadèmics els suposi molta frustració o ansietat.
· Pacients amb mancances cognitives o amb dificultats especifiques en àrees susceptibles de treballar d’acord amb els objectius marcats.
· Persones amb altes capacitats.

A més a més, aquesta intervenció també és favorable per a aquelles persones que no tenen dificultats acadèmiques i/o educatives concretes i que pretenen optimitzar el seu rendiment.

Objectius de les reeducacions

Podem ajudar-te.

El nostre principal objectiu és donar solucions a les dificultats que cada infant pugui presentar al llarg del seu desenvolupament.

Coordinacions ENCAIX i escoles

Un dels eixos principals de les reeducacions és el de coordinar el treball que es fa en cada sessió amb el treball real de l’infant o adolecent a l’escola. D’aquesta manera procurem que el treball de les reeducacions que es fa extracurricularment impacti de manera directa en els resultats acadèmics.

Per aquest motiu i per a afavorir l’impacte de les reeducacions en la millora del rendiment escolar, donem molta importància a la coordinació amb el tutor escolar de l’infant o adolescent. Estem en contacte permanent per a poder concretar objectius a treballar, estar al dia del treball acadèmic que presenta el pacient i així poder treballar allò que procedeix, així com perquè el/la tutor/a sigui conscient del treball extracurricular que s’està realitzant.

La finalitat és que tots sumem esforços en la mateixa direcció per a poder millorar l’encaix de l’infant o adolescent amb els seus resultats acadèmics.

Contacta'ns!

Información Básica sobre Protección de Datos. Responsable: Sonia Rodríguez Soto –Encaix Logopedia-. Finalidad: Prestación de servicios de Logopedia, Psicologia, Neuropsicología, etc., Gestión de usuarios, Comunicaciones comerciales relacionadas con nuestros servicios Legitimación Consentimiento expreso e interés legítimo. Destinatarios: No se ceden datos a terceros, salvo obligación legal. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos. Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en las cláusulas anexas que se encuentran en Política de Privacitat