Estimulació Primerenca o Precoç

L’Estimulació Primerenca o Precoç és un conjunt de tècniques d’intervenció educatives que pretén impulsar el desenvolupament cognitiu, social i emocional del nen i la nena durant l’etapa infantil (de 0 a 6 anys). La seva metodologia didàctica s’assenteixi en dos principis bàsics:

Estimular i potenciar

les capacitats i destreses que mostra el nen / la nena.

Compensar o prevenir

qualsevol dèficit en el seu neurodesenvolupament.

En els primers anys de la infància el cervell de l’infant té una alta capacitat per a crear nous circuits neuronals sobre la base dels nous aprenentatges i les experiències viscudes.

És el que es coneix com a plasticitat cerebral. Aquest seria el principal objectiu de la intervenció primerenca: “entrenar” i estimular el cervell en el moment crític en què el nen / la nena comença a pronunciar les seves primeres paraules, a desplaçar-se i a explorar el món per si mateix.

Podem ajudar-te.

El nostre principal objectiu és donar solucions a les dificultats que cada infant pugui presentar al llarg del seu desenvolupament.

Programes d'Estimulació Primerenca o precoç

Aquests programes Incideixen en les tres àrees del neurodesenvolupament claus en aquestes edats:

La metodologia aplicada sempre tindrà un caràcter lúdic. Els nens i nenes aprenen jugant, a través de jocs didàctics, exercicis de psicomotricitat, recursos musicals. Sempre tractades de les àrees de Logopèdia i Neuropsicologia que treballen en xarxa per donar una resposta global i integradora del desenvolupament de l’infant.

Contacta'ns!

Información Básica sobre Protección de Datos. Responsable: Sonia Rodríguez Soto –Encaix Logopedia-. Finalidad: Prestación de servicios de Logopedia, Psicologia, Neuropsicología, etc., Gestión de usuarios, Comunicaciones comerciales relacionadas con nuestros servicios Legitimación Consentimiento expreso e interés legítimo. Destinatarios: No se ceden datos a terceros, salvo obligación legal. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos. Información adicional: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos en las cláusulas anexas que se encuentran en Política de Privacitat